Ostravští basketbalisté se o play off musí porvat v A2 a následně v předkole.

Na konci září vstoupili ostravští basketbalisté do své výroční 70. sezony. zápasem proti regionálnímu rivalovi z Opavy. Tento duel nakonec svěřenci trenéra Cholevy prohráli až v prodloužení. Pro mladý ostravský tým to byla velmi těsná porážka.

Na výhru si Ostravané museli počkat až do 18. října, kdy v domácím prostředí porazili Slavii Praha.

Na druhou výhru v sezóně si museli počkat až další měsíc, kdy 18. listopadu zdolali doma Děčín. Nezbytným krokem také bylo posílení týmu. Do týmu přišlo zámořské duo Madden a Rhodes a oba se rychle stali oporami týmu. Zejména Madden ukázal rozehrávačské zkušenosti a přehled na palubovce a dokázal tak do té doby mladý tým zklidnit. Špatný vstup do sezóny nakonec způsobil to, že jarní část ligy odehrají Ostravané ve skupině A2.

V ní se 4× utkají s Olomouckem, Slavii Praha a Pískem.

Skupinu A2 zahrají 2× na půdě svých soupeřů a následně se 2× představí v domácím prostředí.

V průběhu sezóny přišel klub s několika novinkami. Na každém domácím zápase je fanshop s produkty, které si mohou fanoušci zakoupit. Ke koupi je možno tričko, plakát A týmu, brožura, časopis KNBL a kšiltovka. Zakoupit si produkty může fanoušek také na e shopu.

Klub nezahálel také s venkovními výjezdy a společně s věrnými fanoušky v době mizerných výsledků uspořádal 2 výjezdy.  A to do Opavy a také do Brna, kde tým podporovala také organizace Míša pomáhá z.s., který klub velmi nadšeně podporuje.

Návštěvy na domácích zápasech byly v základní části velmi početné. Klub zaznamenal oproti loňsku nárůst o 30% a poslední 4 domácí zápasy vždy návštěvnost atakovala 1000 hranici. Za tuto neutuchající podporu všem fanouškům mockrát děkujeme. Také proto se klub rozhodl po konci základní částí uspořádat setkání s fanoušky v klubovně na hale.

Další novinkou je pak sledování venkovních zápasů z prostředí klubovny. Tato setkání se ujala oblibě a budou nadále pokračovat.

Ostatní novinky

TATRA FF7 – seznamte se

Stříbrná premiéra na BAJA Poland 2024

Honza Šádek na Colours of Ostrava opět rozdával radost

Prezident Petr Pavel pokřtil nový dakarský speciál týmu FESH FESH

Dakarská zóna na Colours of Ostrava? Ano, včetně premiéry nového závodního speciálu!

Transport a logistika China v Šanghaji

pojďme začít spolupráci

Zaujala Vás naše nabídka? Ozvěte se nám

Společnost ČSAD LOGISTIK Ostrava a.s. je členem holdingu OSTRA GROUP a.s.
2024 Všechna práva vyhrazena ČSAD LOGISTIK Ostrava a.s.