Netradiční exhibiční utkání ve street basketu pomohlo Mobilnímu hospici Ondrášek

Exhibičnímu utkání ve street basketbale patřilo páteční odpoledne v obchodním centru Forum Nová Karolina. Utkání čtyř ostravských týmů netradičním způsobem podpořilo Mobilní hospic Ondrášek.

Street basket je velmi populárním letním sportem. I když se jedná o „basket na ulici“, utkání se odehrálo v pátek 22. června v interiérech nákupního centra, které bylo jedním z partnerů charitativní akce. Benefiční utkání inicioval Basketbalový klub NH Ostrava ve spolupráci se společnostmi skupiny ČSAD Ostrava a dalšími partnery. Veřejná sbírka, která se u příležitosti této akce konala, pak Ondráškovi vynesla kolem 60 000 Kč. Částkou 50 000 Kč se podílela společnost ČSAD Ostrava a.s.

Turnaje se účastnili kromě A-týmu klubu NH Ostrava ještě další tři týmy. Jedním z nich byl
i tým Fesháci Oldies Club, za který nastoupil trenér A-týmu Dušan Medvecký, dále jeho asistent a šéftrenér mládeže Marek Stuchlý, sportovní manažer Ladislav Kudela, bývalý hráč A-týmu a držitel jednoho ze střeleckých rekordů Jaroslav Kovář a předseda představenstva ČSAD Ostrava a šéf dakarského závodního týmu Tomáš Vrátný.

„Ostravský basketbal podporujeme už hodně dlouho. Máme spoustu partnerů, kteří společně s námi basketu pomáhají a řekli jsme si, že by bylo dobré pomoci také někomu dalšímu, kdo to potřebuje. A Mobilní hospic Ondrášek je jednou z ostravských organizací, které odvádějí obrovský kus práce a naši pomoc si určitě zaslouží,“ komentuje uspořádanou akci Tomáš Vrátný. „Jsem také rád, že tento street ball přitáhl spoustu mladých diváků, mládežnický basket v Ostravě je jednou z našich důležitých sportovních aktivit, které chceme rozvíjet a taková podpora nám ve společenském měřítku dává smysl,“ dodává Vrátný.

Hlavními partnery této dobročinné akce jsou společnosti skupiny ČSAD Ostrava – ADIP, spol. s r.o., KAR group a.s., ČSAD LOGISTIK Ostrava a.s. a Nikey s.r.o.  Hlavním partnerem je společnost HAVEL – Internet s.r.o. a mediální záštitu nad akcí převzalo Rádio Čas.

Ostatní novinky

TATRA FF7 – seznamte se

Stříbrná premiéra na BAJA Poland 2024

Honza Šádek na Colours of Ostrava opět rozdával radost

Prezident Petr Pavel pokřtil nový dakarský speciál týmu FESH FESH

Dakarská zóna na Colours of Ostrava? Ano, včetně premiéry nového závodního speciálu!

Transport a logistika China v Šanghaji

pojďme začít spolupráci

Zaujala Vás naše nabídka? Ozvěte se nám

Společnost ČSAD LOGISTIK Ostrava a.s. je členem holdingu OSTRA GROUP a.s.
2024 Všechna práva vyhrazena ČSAD LOGISTIK Ostrava a.s.