Skupina ČSAD Ostrava na výstavě CZECHBUS 2018

V Praze na Holešovickém Výstavišti probíhá ve dnech 20. – 22. listopadu 8. středoevropský veletrh autobusů, hromadné dopravy a garážové a servisní techniky CZECHBUS 2018. Společnosti skupiny ČSAD Ostrava se prezentují v levém křídle Průmyslového paláce na stánku č. LK 65.

KAR Group, autorizovaný dealer a servis značky IVECO Bus zde představuje novinku ve svém portfoliu, turistický midibus na podvozku IVECO Daily s vestavbou společnosti BUZOLA Design. Vozidlo pro 22 + 2 cestujících nachází uplatnění jak v turistickém ruchu, tak i v rámci městské či meziměstské přepravy. Zároveň může posloužit privátním, obecním i státní organizacím, které potřebují přepravovat vyšší počet osob. Autobus je vybaven motorem Iveco F1C o objemu 3 litry s výkonem 132 kW (180k) a disponuje kroutícím momentem 430 Nm při 1350 – 3000 ot./min. Karoserie BUZOLA Comfort XXL klade důraz na dostatek pohodlí a prostoru pro 20 cestujících, řidiče a doprovod.

Na výstavě Czechbus 2018 má svoji českou výstavní premiéru také nový model nákladního vozidla F – MAX. Tahač značky Ford Trucks byl na letošní výstavě IAA v Hannoveru oceněn titulem International Truck of the Year. Tahač F – MAX mohou návštěvníci vidět na volné ploše před Průmyslovým palácem.

Na stánku dále představují své služby společnosti ADIP, lídr na českém a slovenském trhu v oblasti náhradních dílů a příslušenství pro nákladní vozy a autobusy, NIKEY, provozovatel sítě čerpacích stanic a mycích center, TESTCAR, provozovatel sítě STK pro nákladní a užitková vozidla a samozřejmě také ČSAD Ostrava, která kromě koordinace aktivit v rámci skupiny provozuje autobusová nádraží, pronajímá nemovitosti a nebytové prostory.

 Více o skupině ČSAD Ostrava na www.cova.cz



Ostatní novinky

TATRA FF7 – seznamte se

Stříbrná premiéra na BAJA Poland 2024

Honza Šádek na Colours of Ostrava opět rozdával radost

Prezident Petr Pavel pokřtil nový dakarský speciál týmu FESH FESH

Dakarská zóna na Colours of Ostrava? Ano, včetně premiéry nového závodního speciálu!

Transport a logistika China v Šanghaji

pojďme začít spolupráci

Zaujala Vás naše nabídka? Ozvěte se nám

Společnost ČSAD LOGISTIK Ostrava a.s. je členem holdingu OSTRA GROUP a.s.
2024 Všechna práva vyhrazena ČSAD LOGISTIK Ostrava a.s.